Devino Reprezentant AVON




Avon cauta Reprezentanti in toate colturile tarii, iar vara aceasta este momentul oportun pentru a deveni Reprezentant.


Compania te intampina cu o multime de avantaje si motive pentru a te determina sa incepi deja munca. Venind vorba de asta, cuvantul ''munca'' nu este probabil cel mai potrivit in acest caz, deoarece tu faci doar ce iti place si nu ai un program stabilit.

Unul dintre avantajele principale este reprezentat de reducerea de pana la 40% oferita Reprezentantilor, ceea ce inseamna ca la orice produs comandat pentru tine, platesti cu aproape jumatate mai putin din pretul lui initial, iar reducerile fiind in functie de implicarea ta.

Fiind un Reprezentant nou, Avon iti ofera un CADOU la alegere drept recunostiinta pentru decizia de a intra in echipa lor.

La fel cum spuneam mai sus, NU ai un program de munca prestabilit si nici un sef care sa iti dea ordine, ceea ce denota faptul ca poti sa iti faci treaba ori cand vrei si oricate ore vrei. Nu trebuie sa indeplinesti un target si nici sa vinzi un anumit numar de produse, cel mai mare avantaj ca Reprezentant Avon fiind libertatea oferita.

A fi Reprezentant Avon nu inseamna neaparat a avea un job, poti sa faci asta in timpul liber, vanzand produse prietenelor tale sau cunoscutiilor, chiar daca ai o alta meserie in paralel.

Pe langa toate acestea, cea mai mare comunitate de specialisti in frumusete are nevoie de tine si iti ofera tot suportul necesar pentru a reusi sa atragi clienti.

Printre avantajele unui Reprezentant Avon se numara si ofertele speciale, faptul ca poti comanda un produs pentru tine acum si sa-l platesti in 18 zile. Fara nevoia unui CV si fara experienta inveti e-commerce de la cei mai buni oameni gratuit si iti poti deschide magazinul tau online pe avon.ro.

Tot ce trebuie sa faci pentru a deveni Reprezentant Avon este sa dai click pe butonul de mai jos ''Devino Reprezentant'' si sa completezi formularul care ti se va deschide. In cel mai scurt timp vei fi contactat/a si vei putea incepe treaba!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

© Recomandari Frumusete | Blogger Template by Enny Law